Шашлик в рукаві (зі свинини)

4 120 хв.

Захотілося шашличка, але не виходить виїхати на природу? А шашлик зі свинини можна і вдома зробити. Не знаєте як? Ось подивіться рецепт... :)

Продукти
  • Свинина - 1 кг
  • Цибуля ріпчаста - 3 шт.
  • Соєвий соус - 60 мл
  • Оцет 9% - 1 ч. ложка
  • олія Рослинна - 2 ст. ложки
  • Цукор - 1 ч. ложка
  • Сіль - за смаком
  • Спеції для м'яса - за смаком
  • Перець мелений - за смаком
Приготування

Як робити: Шашлик в рукаві (зі свинини)? Дуже просто читайте далі...

Так само можна приготувати і курячі ніжки.

Покрокове приготування

Шаг №1

Свинину вимити, обсушити серветкою.

Шаг №2

Нарізати м'ясо шматочками.

Шаг №3

Скласти м'ясо в миску.

Шаг №4

Цибуля ріпчаста почистити, помити і нарізати півкільцями.

Шаг №5

Підготовлений цибулю додати до м'яса, посолити, поперчити. Додати цукор і спеції.

Шаг №6

Влити соєвий соус, 1-2 ст. ложки рослинної олії, оцет. Добре перемішати. Накрити харчовою плівкою, поставити на 1 годину в холодильник.

Шаг №7

Включити духовку. Рукав для запікання зав'язати з одного кінця. Скласти в нього м'ясо з цибулею. Потім рукав зав'язати з іншого боку. Помістити рукав на деко. Зробити в рукаві кілька невеликих отворів, щоб виходив пар. Поставити шашлик в рукаві в духовку на середню полицю. Запікати при температурі 200 градусів одну годину.

Шаг №8

Шашлик в рукаві готовий. Подавати з улюбленим гарніром або овочами.
Приємного апетиту!

Вгору