Шашлик в гранатовому соку

5 7

Маринад для шашлику — цибуля, гранатовий сік і спеції. Дуже ніжне і соковите м'ясо. Просто смакота.

Продукти
  • Мясо (свинна шия) — 2 кг
  • Цибуля ріпчаста — 2 шт.
  • Гранатовий сік — 500 мл
  • Спеції — за смаком
  • Сіль — за смаком
Покрокове приготування

Шаг №1

Як приготувати шашлик в гранатовому соку:

Нарізати м'ясо хто як любить,
якщо на шампур — то поменше, а на барбекю — побільше.

Шаг №2

Цибулю порізати кільцями і пом'яти, щоб пустив сік.

Шаг №3

Взяти гранатовий сік або нектар.

Шаг №4

Пряні спеції.

Шаг №5

М'ясо з цибулею та спеціями, посолити і перемішати.

Шаг №6

Заливати соком так, щоб він покривав м'ясо. Маринуємо шашлик в гранатовому соку ніч, можна і менше.

Шаг №7

Смажимо шашлик і їмо.
Приємного апетиту!

Вгору