Шашлик в духовці

60 хв. 60 хв.

Дорогі мої читачі. НАРЕШТІ придумали Шашлик який можна Зробити Без ДРОВ.а Смак.ще СМАЧНІШЕ і НІЖНІШЕ.а Запах ДИВОВИЖНИЙ і Не Гірше ніж на Дровах.а КРАЩЕ. Пахне.як ніби СМАЖИШ Шашлик на БАЛКОНІ. Сусіда в ШОЦІ просто....

Продукти
  • Отже, нам знадобиться 3-х літрова скляна банка і мариноване м'ясо.
  • Інгредієнти:
  • свинина (антрекот) — 1 кг
  • бекон — 250 г
  • цибуля ріпчаста — 2-3 шт.
  • сік ½ лимона
  • вода — 100 мл
  • сіль
  • перець
  • коріандр
  • приправи для шашлику
Приготування

Як робити: Шашлик в духовці? Дуже просто читайте далі...

М'ясо промити і порізати на невеликі шматочки.

Додати сіль, перець, спеції і сік лимона.

Цибулю порізати кільцями і додати до м'яса, додати воду.

Залишити маринуватися на 30 хвилин.

Бекон порізати тонкими смугами.

Нанизуємо на шашличні палички м'ясо, чергуючи з беконом і цибулею.

На дно банки кладемо залишився лук, в кожну банку кладемо 4-5 «шампурів».

Закриваємо банку фольгою.

Важливо!

Банку повинна бути суха зовні.

Ставимо в холодну духовку (щоб банка не лопнула), і ставимо на 180-200 С на 60-80 хвилин.

Вимикаємо духовку, чекаємо 5 хвилин.

Обережно ( не різко) відкриваємо духовку, щоб при різниці температур не лопнула банку.

Дістаємо приголомшливо апетитний шашлик!

Вгору