Шашлик зі свинини в червоному вині

10 2 30 хв. 200 хв.

Шашлик зі свинини, замаринованной в червоному вині, буквально тане в роті!

Продукти
  • Свинина (шия) - 400 г
  • Олія рослинна - 2 ст. ложки
  • Помідори - 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста - 2 шт.
  • Вино червоне сухе - 0,5 склянки
  • Лимон - 0,5 шт
  • Зелень петрушки - 0,5 пучка, Сіль - 0,25 ч. ложки
  • Перець - 0,25 ч. ложки
  • Спеції - 0, 25 ч. ложки
Покрокове приготування

Шаг №1

Продукти для шашлику з свинини на червоному вині.

Шаг №2

Як приготувати свинячий шашлик з червоним вином:

М'якоть свинини наріжте на порційні шматки. При бажанні, злегка відбийте.

Шаг №3

Ріпчасту цибулю очистіть і наріжте.

Шаг №4

Зелена цибуля вимийте і дрібно порубаєте.

Шаг №5

Петрушку наріжте.

Шаг №6

М'ясо змішайте з зеленою цибулею і петрушкою, посипте сіллю, меленим чорним перцем, спеціями.

Шаг №7

Полийте рослинним маслом і сухим червоним вином і поставте в холодильник на 2-3 години.

Шаг №8

Нанизайте на шампури.

Шаг №9

Смажте шашлик зі свинини в червоному вині на шампурах упереміж з скибочками помідорів. Можна обсмажити помідори окремо, також на шампурах.

Шаг №10

При подачі посипте шашлик зі свинини на вині рубаною зеленню, полийте лимонним соком.

Окремо можна подати сік зі свіжих помідорів або салат зі свіжих овочів.

Вгору