Шашлик зі свинини, болгарського перцю та цибулі

8 4

Свинина, болгарський перець, цибулю і найпростіший маринад - весь набір інгредієнтів для смачного шашлику.

Продукти
  • Соус теріякі - 1/4 склянки
  • Бальзамічний оцет - 2 ст. л.
  • Масло кунжутне - 2 ст. л.
  • Мед - 2 ст. л.
  • Гострий соус (hot) - 2 ч. л.
  • Свиняче філе (різане кубиками 2,5 см) - 450 г
  • Цибуля ріпчаста середнього розміру (різаний на 4 частини) - 1 шт.
  • Перець болгарський червоний (нарізаний великими кубиками) - 1 шт.
Приготування

Як робити: Шашлик зі свинини, болгарського перцю та цибулі? Дуже просто читайте далі...

1. У невеликій мисці змішати тереяки соус, бальзамічний оцет, кунжутне масло, мед і гострий соус. У великий пластиковий пакет з застібками вилити 1/3 підготовленого маринаду, туди ж викласти свиняче м'ясо, пакет застебнути і добре перемішати, щоб м'ясо було повністю покрито маринадом. Покласти пакет в холодильник на 2 години. Інший маринад накрити і теж поставити в холодильник.

2. На 4 металеві або дерев'яні шпажки нанизати по черзі свинину, перець і цибулю.

3. Розігріти гриль до середньої температури, викласти на решітку шашлики, гриль закрити кришкою і готувати страву 10-15 хвилин, періодично перевертаючи і змащуючи шашлики зарезервованим маринадом.

Вгору