Шашлик із стегенець

10

Рецепти з курячих стегенець підкуповують швидкістю приготування і економічністю. Ось і шашлик з курячих стегенець під силу приготувати недосвідченому в готуванні студенту, а нагодувати їм швидко і недорого можна цілу компанію.

Продукти
  • Курячі стегенця — 6 шт
  • Цибуля ріпчаста — 2-3 шт.
  • Лимон (сік) — 2 шт.
  • Перець чорний горошком — 10 шт. за смаком
  • Перець червоний мелений солодкий — 0,5 ч. ложки (за смаком
  • Масло рослинне — 5 ст. ложок
  • Гірчиця — 1 ч. ложка (за смаком)
  • Сіль — 1 ст. ложка (за смаком)
  • Кріп (за бажанням) — 1 ст. ложка (за смаком)
  • Петрушка (за бажанням) — 1 ст. ложка (за смаком)
Покрокове приготування

Шаг №1

Продукти для приготування шашлику з стегенець перед вами.

Шаг №2

Як приготувати шашлик з стегенець:

Стегенця вимийте, осушіть.

Шаг №3

Змішайте рослинне масло, лимонний сік, сіль і перець.

Шаг №4

Покладіть цю суміш курячі стегенця. Перемішайте. Витримайте їх протягом години.

Шаг №5

Потім розріжте на невеликі шматки.

Шаг №6

Ріпчасту цибулю очистіть, вимийте і наріжте кільцями.

Шаг №7

Шматочки м'яса нанизайте на шампури разом з цибулею.

Шаг №8

Шашлики з стегенець смажте будь-яким способом до рум'яної скоринки.

Шаг №9

Шашлики з стегенець готові. Посипте за бажанням сумішшю нарізаних петрушки і кропу або подайте шашлики з стегенець з аджикою.
Приємного апетиту!

Вгору