Шашлик з курки з перцем і оцтом

6 4 40 хв. 220 хв.

Рецепт курячого шашлику з оцтом один з найбільш простих і надійних. Маринується курячий шашлик на оцті швидко, а м'ясо виходить соковитим. За цим же рецептом можна приготувати шашлик з курки з лимонною кислотою.

Продукти
  • Курка - 900 г
  • Цибуля ріпчаста - 120 г
  • Оцет - 60 г
  • або лимонна кислота - 60 г
  • Сіль - 1 ст. ложка (без верху)
  • Перець - 1-2 щіпки
Покрокове приготування

Шаг №1

Продукти для шашлику з курки на оцті перед вами.

Шаг №2

Як приготувати шашлик з курки з оцтом?

Заздалегідь помийте і обробіть курку. Тушку разрубите на дрібні шматочки масою 30-40 р.

Шаг №3

Ріпчасту цибулю очистіть і промийте.

Шаг №4

Наріжте цибулю півкільцями.

Шаг №5

У посуд з куркою додайте нашатковану цибулю, оцет (або лимонну кислоту). Посоліть і поперчіть.

Шаг №6

Поставте курку з оцтом і цибулею на холод на 2-3 години.

Шаг №7

Потім шматочки шашлику з курки нанизайте на шпажки (шампури).

Шаг №8

Смажте шашлик з курки над вугіллям до готовності (7-10 хвилин). Шашлик з курки з перцем і оцтом готовий, подавайте з овочами.
Приємного апетиту!

Вгору