Шашлик з баранини з ароматними травами

10 8

М'ясо для приготування шашлику з баранини в даному випадку не маринується, а змащується трав'яним соусом в процесі смаження.

Продукти
  • Бараняча гомілку, м'якоть без кістки (різана шматочками 2,5 см) — 1300 м
  • Орегано свіжий, листя — 0,25 склянки
  • Розмарин свіжий (рубаний) — 2 ст. л.
  • Масло оливкове — 3 ст. л.
  • Лимонний сік — 1 ст. л.
  • Сіль — 2 ч. л.
  • Лимонна цедра — 2 ч. л.
  • Часник (подрібнений) — 4 зубки
  • Цибуля червона (нарізаний кубиками 2,5 см) — 2 шт.
  • Олія рослинна
Приготування

Як робити: Шашлик з баранини з ароматними травами? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати шашлик з баранини:

1. Включити гриль для попереднього розігріву.

2. В чашу кухонного процесора помістити орегано, розмарин, оливкова олія, лимонний сік, сіль, цедру і часник, подрібнити.

3. Нанизати м'ясо і цибулю на дерев'яні шпажки, змастити трав'яною сумішшю.

4. Решітку гриля змастити маслом, викласти шашлики. Смажити шашлик з баранини близько 9 хвилин, періодично перевертаючи.

Вгору