Шарлотка

Нет фото

Шарлотка з яблуками і корицею.

Продукти
  • Яблука — 5-6 штук
  • Яйця — 4-5 штук
  • Борошно — 1 склянка
  • Цукор — 1 склянка
  • Кориця — 1 чайна ложка
  • Олія для змащування форми
  • Печиво для посипання форми (за бажанням)
Приготування

Як робити: Шарлотка? Дуже просто читайте далі...

яблука Наріжемо тонкими кружками.

Розбиваємо яйця в каструлю, додаємо цукор — добре збиваємо! Додаємо корицю, заважаємо. І борошно. Добре перемішайте! Тісто готове, відправте його в холодильник.

Поставте грітися духовку, вона повинна бути нагріта до 180 градусів. Сковорідку (або форму), в якій будете піч шарлотку, змастіть маслом, покришіть печиво поверх олії. Викладіть порізані яблука і залийте все тестом.

Поставте шарлотку в духовку на 30 хвилин!

Приємного апетиту)))!

Вгору