Печериці у сметані

7 4 30 хв. 30 хв.

Печериці у сметані - це поєднання не дарма стало традиційним. З'єднання грибів і сметани створює дивно гармонійний насичений смак, так що печериці смажені в сметані нікого не залишать байдужим.

Продукти
  • Печериці дрібно нарізані - 800 г
  • Цибуля ріпчаста дрібно подрібнений - 100 г
  • Масло вершкове - 4 ст. ложки
  • Сметана - 1 склянку, Сіль (за смаком)- 1 ч. ложка
  • Перець чорний мелений (за смаком) - 0.25-0.5 ч. ложки
  • Перець червоний мелений (за смаком) - 0.25-0.5 ч. ложки
Покрокове приготування

Шаг №1

Як приготувати печериці у сметані:

Підготувати інгредієнти.

Шаг №2

Почистити і помити цибулю. Нарізати дрібно кубиками.

Шаг №3

Гриби помити і дрібно нарізати кубиками.

Шаг №4

Розігріти сковороду. Розтопити вершкове масло.

Шаг №5

Цибулю обсмажити в глибокій сковороді на вершковому маслі на сильному вогні протягом 3 хвилин, помішуючи.

Шаг №6

Потім додати гриби, сіль, чорний перець і продовжувати смажити на середньому вогні до тих пір, поки з грибів не випарується вся волога (приблизно 10 хвилин).

Шаг №7

Додати сметану, червоний перець і добре перемішати.

Шаг №8

Довести масу до кипіння, зняти печериці у сметані з вогню і подати до столу.

Шаг №9

Добре подати печериці у сметані, наприклад, з пюре.
Приємного апетиту!

Вгору