Севіче

13 6

Севіче - страва зі свіжої, дрібно нарізаної риби, з додаванням морепродуктів, фруктів і овочів.

Продукти
  • Лосось філе - 350 г
  • Креветки середнього розміру (варені) - 350 г
  • морські Гребінці (чищені) - 350 г
  • Помідори свіжі - 180 г
  • Манго - 1 шт. (приблизно 180 г)
  • Лайм - 12 шт.
  • рожевий Грейпфрут - 2 шт.
  • Апельсин - 3 шт.
  • Цибуля червона (дрібно різаний) - 1 шт.
  • Чилі свіжий (дрібно різаний) - 1 шт
  • Цукор - 2 ст. л.
  • Сіль - за смаком
  • Чорний мелений перець - за смаком
Приготування

Як робити: Севіче? Дуже просто читайте далі...

1. Дві креветки зарезервувати для сервірування, а решта почистити. Морські гребінці порізати шматочками розміром 1,2 див. Помідори також порізати шматочками і скласти в миску разом з креветками і гребінцями. Манго почистити, порізати кубиками і викласти в миску з помідорами. Туди ж викласти червоний цибулю, добре перемішати.

2. З філе лосося зняти шкірку, видалити всі кістки і порізати м'якоть кубиками. Скласти рибу в миску з помідорами і манго. Додати в цю суміш нарізаний чилі, добре перемішати.

3. З восьми лаймів віджати сік і додати його в миску з помідорами і рибою, посипати цукром, сіллю і перцем, перемішати, накрити і покласти в холодильник на 3 години.

4. Апельсини, грейпфрут і залишилися лайми почистити, розділити на часточки і зняти плівку. З миски з рибою і помідорами злити сік лайма, додати часточки цитрусових. Посолити і поперчити страву за смаком, перемішати і подавати відразу ж, прикрасивши двома зарезервованими креветками.

Вгору