Сет ролів з морепродуктами

15

Роли з гребінцем, креветками, крабами, лососем.

Продукти
  • Листи норі — 4 шт
  • Рис круглозерний — 200 г
  • Сир буко — 50 г
  • Огірок — 1 шт.
  • Лосось с/с — 30 г
  • Вугор копчений — 40 г
  • Креветка тигрова — 2 шт.
  • королівський Краб — 0,5 фаланги
  • Морський гребінець — 30 г
  • Стружка тунця
  • Майонез
  • Устричний соус, Соус кімчі бейс
  • Табаско chipotle
  • Масага
Приготування

Як робити: Сет ролів з морепродуктами? Дуже просто читайте далі...

1. Рис отварил в мікрохвильовці, переклав в простору миску, полив рисовим оцтом, акуратно перемішав.

2. Поки рис остигає, займемося заготовками. Лосось нарізаємо смужками. Огірок нарізаємо вздовж смужками, без насіння. Вугор нарізаємо тонкими пластинками навскоси. Креветки нанизуємо на зубочистку, щоб при варінні вони не згорнулася в калачик. Креветок кинув у окріп і зняв з вогню, через хвилину вони готові. М'ясо краба з фаланги нарізаємо вздовж, я використовував лише половину фаланги, решту заморозив. Гребінець подрібнюємо довільно, додаємо 1 ч. л. майонезу, 1 ч. л. устричного соусу, перемішуємо.

3. Далі робимо роли, використовуючи начинку на свій розсуд. У мене було:

- з гребінцем, сиром, огірком в стружці тунця;

- з лососем, огірком, сиром, прикрашений вугром;

- з креветками, сиром, огірком, з помаранчевої масагой;

- з крабом, сиром, огірком, з зеленої масагой.

4. Мене завжди дратувало, коли до роллам подають соєвий соус. Він же рідкий, як вода. Макаешь в нього рол, несеш через весь стіл, поливаючи скатертину, потім одяг)).

Я ж роблю мікс з теріякі і устричного соусу, капаю кілька крапель кунжутного масла, і при макании цей соус намертво прилипає до вашого ролу.

5. Кожен рол я прикрасив спайс соусом. Роблю його з майонезу, соусу кімчі бейс, і табаско.

Приємного апетиту!

Покрокове приготування

Шаг №1

Шаг №2

Вгору