Серце на барбекю

5 5 10 хв.

Ніжне яловиче серце, приготоване на грилі, як шашлик або барбекю. Простіше простого!

Продукти
  • Серце яловиче (скибочками) - 500 г
  • Приправи для м'яса
  • Сіль
  • Лимон - 1 шт.
  • Перець чорний мелений
Приготування

Як робити: Серце на барбекю? Дуже просто читайте далі...

В Палермо (Сицилія) таке серце приготують вам за лічені хвилини. На багатьох вулицях встановлюють жаровню з готовими вугіллям і смажать за вашим бажанням серце, печінка, нирки або шашличок з кишечника. Не турбуйтеся, все смачно і чисто! Ну, що ж, ми і вдома можемо приготувати просте, дешеве і смачне блюдо!

Покрокове приготування

Шаг №1

Як приготувати серце яловиче на грилі:

Яловиче серце розрізати на скибочки, гарненько промити під проточною водою. Підсушити паперовими рушниками. Посолити, посипати приправою для м'яса, дати просочитися декілька годин.

Шаг №2

Смажити на решітці над вугіллям або на сковороді-гриль. Можна нанизати на шампури і смажити, як шашлик.

Шаг №3

Подавати яловиче серце з будь-яким соусом. Або просто приправити соком лимона і добре посипати чорним меленим перцем. Запивати пивом або червоним вином! Традиція! Приємного апетиту!

Вгору