Сербські котлетки з картопляним пюре

9

Чевапчичи. Так називаються ці сербські котлетки.

Продукти
  • Фарш св/гов - 300 г
  • Цибуля ріпчаста - 70 г
  • Часник - 2 зуб.
  • Паприка мелена солодка - 1 ч.л.
  • Сіль
  • Перець
  • Картоплю - 120 г
  • Грудинка копчена - 30 г
  • Ковбаса с/к - 30 г
  • Масло вершкове
Приготування

Як робити: Сербські котлетки з картопляним пюре? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати чевапчичи:

1. Фарш пропускаємо два рази через м'ясорубку.

2. Додаємо дрібно рубані цибулю і часник, спеції. Ретельно вимішуємо.

3. У пластикової пляшки зрізаємо горлечко навскоси, і з її допомогою формуем котлетки.

4. Обсмажив чевапчичи на грільною сковороді з усіх боків на протязі 2-х хвилин.

5. Далі відправляємо чевапчичи в духовку, розігріту до 180 градусів, на 7 хвилин.

6. З відварного картоплі робимо пюре, додаємо масло і улюблені спеції.

7. Додаємо в пюре дрібно січені грудинку і ковбаску, перемішуємо. Заповнюємо цією масою кулінарний шприц.

8. На жаростійку форму наливаємо трохи олії і на нього видавлюємо вміст шприца. Запікаємо в духовці при 220 градусах, до скоринки.

Приємного апетиту!

Покрокове приготування

Шаг №1

Робимо з пляшки пристосування для формування чевапчичи.

Шаг №2

Шприц з пюре.

Вгору