Сендвічі з лососем та шпинатом

12

Сендвічі готуються з лосося, бездріжджового хліба і сирного спреду.

Продукти
  • Лосось копчений (нарізаний тонкими скибочками) — 180 г
  • Шпинат, листя дрібні — 1,5 склянки
  • Огірок великий (дрібно рубаний) — 1 шт
  • Сир вершковий — 120 г
  • Морква (дрібно рубана) — 1 шт.
  • Цукіні (дрібно рубаний) — 1 шт.
  • Перець болгарський (нарізаний соломкою) — 1 шт.
  • Цибуля шніт (рубаний) — 2 ст. л.
  • Хліб бездріжджовий — 12 скибочок
  • Сметана — 2 ст. л.
  • Сіль — за смаком
  • Перець кайенский мелений — за смаком
Приготування

Як робити: Сендвічі з лососем та шпинатом? Дуже просто читайте далі...

1. У невеликій мисці змішати вершковий сир, морква, цукіні, болгарський перець і шніт. Додати сіль і кайенский перець.

2. Змастити сметаною 4 скибочки хліба, зверху викласти смужки лосося, на них викласти листочки шпинату. Ще 4 скибочки хліба змастити сирним спредом, накрити ними сендвічі сирної стороною вгору, зверху викласти скибочки огірка.

3. Накрити сендвічі залишилися 4 скибочками хліба і акуратно розрізати навпіл або на 4 частини.

Вгору