Сендвіч в багеті, з креветками і овочами

14

Сендвіч з креветками, овочами, омлетом, з соусом «чорний чилі». Багет для сендвіча — домашнього приготування.

Продукти
  • Креветки тигрові — 5 шт.
  • Оливки зелені — 6 шт.
  • Огірок — 15 г
  • Помідори черрі — 25 г
  • Яйце куряче — 1 шт.
  • Соус «Чорний чилі»
  • Для тіста:
  • Борошно — 200 г, Вода — 100 г
  • Дріжджі сухі — 0,5 ч. л.
  • Сіль — 0,5 ч. л.
  • Цукор — 1 ч. л.
  • Олія оливкова — 2 ч. л.
  • Для соусу:
  • Майонез — 1 ст. л.
  • Гірчиця зерниста — 1 ч. л.
  • Мед — 1 ч. л.
  • Олія оливкова — 1 ст. л.
  • Табаско — 7 крапель
Приготування

Як робити: Сендвіч в багеті, з креветками і овочами? Дуже просто читайте далі...

Із зазначеної кількості інгредієнтів для тіста вийде два багета.

*

1. Змішуєте дві частини борошна з однією частиною води. Додати масло, сіль, дріжджі, цукор, перемішуєте ложкою — і у вас повинна вийде рідка маса, навіть тестом не назвеш. Накриваєте миску з тістом харчовою плівкою і залишити в теплі на 4 години.

2. Переносимо тісто на робочу поверхню з великою кількістю борошна, присипаємо тісто зверху борошном і вмішуємо борошно в тісто, підгинаючи краю в центр. Борошна тесту даємо стільки, скільки він візьме, для того, щоб його можна було взяти в руки для подальшої роботи, і не більше.

3. Формуем два багета, підминаючи краї всередину. Переносимо на пергамент, присипаний борошном. Багети присипаємо борошном, накриваємо глибокою мискою, і даємо підійти близько години.

4. Переносимо в розігріту до 240 градусів духовку. Готуємо 10 хвилин з накритою залізної мискою. Таким чином ми їх трохи пропарим, і дамо збільшитися в розмірах.

5. Далі знімаємо миску і готуємо до рум'янцю. Переносимо не грати, накриваємо рушником, даємо охолонути.

6. Обсмажуємо Креветки з часником протягом однієї хвилини.

7. Смажимо омлет, даємо охолонути, звертаємо в трубочку, нарізаємо смужками.

8. Змішуємо креветки, омлет, оливки кільцями, черрі половинки, огірок слайсами, кріп, петрушку і чорний соус чилі. Його можна замінити на солодкий чилі. Продається в будь-якому маркеті.

9. Багет розрізаємо вздовж і припекаем на гриль-сковороді. Змащуємо соусом, викладаємо начинку.

Приємного апетиту!

Вгору