Сендвіч в багеті з ковбаскою з качки

14

Сендвіч в багеті з цілісної муки, з ковбаскою з качки, м'ятним сиром, міні-печерицями і соусом з тунця.

Продукти
  • Качина ніжка - 1 шт. (250 г)
  • Копчена ковбаска - 20 г
  • Цибуля ріпчаста - 15 г
  • Черева - 20 см
  • Сир фета - 15 г
  • М'ята свіжа - 1 гілочка
  • Міні-шампіньйони - 5 шт
  • Морква - 30 г
  • Помідор жовтий - 10 г
  • Для соусу:
  • Паштет з тунця - 50 г
  • Вершки кондитерські - 10 г
  • Каперси - 5 г
  • Часник - 1 зубчик
  • Для тіста:
  • Борошно - 120 г
  • Борошно цільнозернові - 30 г
  • Молоко - 50 мл
  • Вершкове масло - 2 ч.л.
  • Дріжджі сухі - 0,5 ч.л.
  • Цукор - 1 ч.л.
  • Сіль
Приготування

Як робити: Сендвіч в багеті з ковбаскою з качки? Дуже просто читайте далі...

1. Із зазначених інгредієнтів для тіста (з цієї кількості отримуємо два багета), замішуємо тісто, ставимо підходити на годину. Потім укладаємо в прямокутну форму (можна зробити з фольги), змащуємо маслом і запікаємо в духовці до рум'янцю.

2. Моркву натираємо на корейській тертці, солимо, перчимо, додаємо 1 ч.л. оцту і добре переминаем руками.

3. Для соусу змішуємо паштет з іншими інгредієнтами, використовуємо занурювальний блендер.

4. Печериці обсмажуємо на сковороді.

5. М'яту з фетою пробиваємо блендером (краще, звичайно, використовувати більше сиру, ніж я вказав, інакше важко буде змішати). З готової зеленої маси ліпимо кульки і відправляємо в холодильник.

6. З качиної ніжки знімаємо м'якоть, рубаємо ножем разом з шкірою у фарш, додаємо ковбаску, так само рубану, цибулю, сіль і перець. Формуем ковбаску, використовуючи череву і шийку пластикової пляшки. Готову ковбаску запікаємо в духовці протягом 15 хвилин при температурі 150 градусів.

7. Остиглий багет розрізаємо вздовж навпіл, з нижньої частини витягуємо м'якуш, додаємо половину соусу, кладемо моркву, ковбаску, помідор, сирні кульки (ліпимо в долоньках), гриби, поливаємо соусом.

Приємного апетиту!

Вгору