Сендвіч з тилапией

13 2

Сендвіч готується із смаженої риби, з пастою тапенада з оливок, з помідорами та маш-салатом.

Продукти
  • Тілапія філе – 2 шт. (по 180 г)
  • Помідор – 4 скибочки
  • Маш-салат – 2/3 склянки
  • Сіль – 1/8 ч. л.
  • Перець чорний мелений – 1/8 ч. л.
  • Олія рослинна
  • тостовий Хліб білий – 4 скибочки
  • *
  • Для пасти тапенада:
  • Оливки без кісточок (рубані) – 2 ст. л.
  • Сир фета (крихти) – 2 ст. л.
  • Перець болгарський смажений, консервований – 1 ст. л.
  • Лимонна цедра – 0,5 ч. л.
  • Лимонний сік – 1 ч. л.
  • Орегано свіжий (рубаний) – 0,5 ч. л.
Приготування

Як робити: Сендвіч з тилапией? Дуже просто читайте далі...

1. Приготувати тапенаду. В чашу кухонного процесора скласти всі інгредієнти для пасти тапенада, подрібнити до однорідності (досить 2-3 пульсацій).

2. Філе тілапії посипати з усіх сторін сіллю і перцем.

3. Велику сковороду розігріти на середньо-сильному вогні, змастити олією. Викласти рибу на розігріту сковороду, смажити 2-3 хвилини з кожного боку.

4. На кожну скибочку хліба рівномірно нанести приблизно 1 ст. ложку пасти тапенады. На кожен з двох скибочок хліба викласти по одному філе, по 2 кружечки помідора і по 1/3 склянки маш-салату. Накрити залишилися скибочками хліба.

5. Подавати сендвічі з рибою відразу ж.

Вгору