Сендвіч-рол з індичкою

11

Сендвіч-рол з індичкою, беконом, смаженим яйцем, сиром грана падано.

Продукти
  • Коржик тортилья - 1 шт.
  • Філе індички - 50 г
  • Бекон - 30 г
  • Помідори черрі - 2 шт.
  • Лист салату - 10 г
  • Яйця курячі - 2 шт
  • Сир грана падано - 10 г
  • Для соусу:
  • Майонез - 1 ст.л.
  • Соус кімчі бейс - 2 ч.л.
  • Огірок солоний - 5 г
  • Каперси - 5 шт.
  • Яйце перепелине - 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста - 5 г
Приготування

Як робити: Сендвіч-рол з індичкою? Дуже просто читайте далі...

1. Індичку нарізати пластами, обсмажити на великому вогні з двох сторін, по 30 секунд на бік. Посипати сіллю трошки і свіжомеленої сумішшю п'яти перців.

2. На тій же сковороді обсмажити бекон, і після бекону посмажити яйця, розбивши жовтки, або ж відразу зробити «бовтанку». Готову яєчню я посипав нарубаної свіжої петрушкою.

3. Для соусу змішуємо майонез з соусом кімчі бейс (можете використовувати кетчуп або томат-пасту), додаємо дрібно рубані: огірок, цибуля, яйце, каперси. Ще я додав кілька крапель вустерського соусу.

4. Корж змащуємо соусом, викладаємо лист салату, індичку, бекон, помідор, сир на дрібній тертці.

5. Звертаємо в рол і запікаємо в контактному грилі. Або ж на грільною сковороді без масла.

Приємного апетиту!

Покрокове приготування
1 Сендвіч-рол з індичкою, шаг 1

Корж змащуємо соусом.

:)
2 Сендвіч-рол з індичкою, шаг 2

Посипаємо смажені яйця свіжою зеленню.

3 Сендвіч-рол з індичкою, шаг 3

Укладаємо начинку.

4 Сендвіч-рол з індичкою, шаг 4

Посипаємо сиром.

Вгору