Сьомга у вершках

4 1 15 хв. 80 хв.

Дуже смачну рибну страву — попередньо маринована, а потім запечена в духовці сьомга в вершках. Як готується сьомга в вершках?

Продукти
  • Сьомга (філе) — 150 г
  • Вершки жирні — 200 г
  • Сіль — 1-2 щіпки
  • Лимонний сік — 0,5 ч. ложки
Покрокове приготування

Шаг №1

Підготувати продукти для приготування сьомги в вершках.

Шаг №2

Як приготувати сьомгу у вершках:

Рибу нарізати порційними шматками, очистити від луски (або зрізати шкіру).

Шаг №3

Полити лимонним соком або оцтом, посолити і маринувати 20-25 хвилин.

Шаг №4

Включити духовку.

Викласти сьомгу у форму для запікання, залити вершками і помістити в духовку, розігріту до 200 градусів.

Шаг №5

Сьомга в вершках запікається 40-45 хвилин (вершки повинні загуснути і підрум'янитися).

Шаг №6

Сьомга в вершках готова. Приємного апетиту!

Вгору