Оселедець з запеченою картоплею

9

Запечена картопля, цукровий беконом, на соломі» з лука фрі. Оселедець, полита бурякової карамеллю, на «землі» з бородінського хліба.

Продукти
  • Картопля — 1 шт.
  • Цибуля порей — 1 шт.
  • Бекон — 20 р.
  • Оселедець с/с — 100 г
  • Сметана — 2 ч. л.
  • Масло вершкове — 5 р.
  • Хрін вершковий — 2 ч. л.
  • Хліб бородинський — 1 скибочка
  • Огірок солоний — 1 шт.
Приготування

Як робити: Оселедець з запеченою картоплею? Дуже просто читайте далі...

Картоплю запікаємо в фользі, 45 хвилин при 200 гр. Бекон запікаємо присипавши цукром. Остуджуємо. Змішуємо сметану, масло, хрін, залишаємо в холодильнику. Цибуля порей ріжемо впоперек на фрагменти по 7 див. Потім розрізаємо вздовж навпіл, і нарізаємо тонкою соломкою уздовж. Смажимо у фритюрі до рум'янцю. У блендері подрібнюємо бородинський хліб в крихту. Зелені фрагменти в бородінському складний інгредієнт для домашніх умов, його пропускаю. Далі збираємо страву як на фото. Оселедець полив бурякової карамеллю, і майонезом. Робимо «парканчик» із солоних огірків. У скляночке подав сметану з хріном. Приємного апетиту!

Вгору