Здобне печиво «10 хвилин»

5

Рецепт здобного печива, яке робиться швидко і просто тане в роті!

Продукти
  • Борошно — 300-350 м
  • Маргарин — 200 г
  • Сметана — 6 ст. ложок
  • Сіль — 1 щіпка
  • ванільний Цукор — 1 пакетик
  • Повидло фруктове — 6-12 чайних ложок
Покрокове приготування

Шаг №1

Підготувати продукти для здобного печива «10 хвилин».

Шаг №2

Як приготувати здобне печиво «10 хвилин»:

З борошна, холодного маргарину, сметани і ванільного цукру швидко вимісити тісто. Для цього все змішати і розмішати виделкою. При необхідності (залежить від якості маргарину) взяти додаткову порцію борошна.

Шаг №3

Тісто охолодити в холодильнику 30 хвилин, а потім розкачати з нього квадратики товщиною 0,5 см з довжиною сторони 8 см

Шаг №4

На середину кожного покласти повидло.

Шаг №5

Згорнути квадратики у вигляді конверта.

Включити духовку.

Шаг №6

Деко змастити маслом, посипати борошном і випікати здобне печиво 20 хвилин.

Якщо в духовці є два режими вогню, то випікати спочатку на верхньому (10 хвилин), потім на нижньому вогні. Готове здобне печиво можна посипати ванільним цукром.

Вгору