Щука під цибульно-часниковим соусом

9

Дуже проста у виконанні, але смачне блюдо для любителів рибки.

Продукти
  • Щука — 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста — 1-2 шт.
  • Часник — 2 зубчики
  • Томатна паста — 3 ст. л.
  • Лавровий лист
  • Олія соняшникова
  • Борошно
  • Вода
  • Сіль
  • Перець
Покрокове приготування

Шаг №1

Підготуйте продукти.

Шаг №2

Щуку необхідно почистити і видалити хребет. Нарізати на порційні шматки.

Шаг №3

Скласти в тарілку, додати сіль, перець і спеції за смаком, перемішати і залишити на 15 хвилин.

Шаг №4

Цибулю нарізати півкільцями і обсмажити на олії. Додати подрібнений часник. До томатної пасти додати трохи води, посолити і влити цю суміш до цибулі і часнику. Додати лавровий лист і тушкувати 2 хвилини.

Шаг №5

Кожен шматок риби обваляти в борошні і обсмажити на олії з усіх боків.

Шаг №6

Обсмажену щуку залити готовим соусом і тушкувати на повільному вогні 10 хвилин.

Шаг №7

Приємного апетиту!

Вгору