Щі з квашеною капустою і куркою

13

Дуже практичний рецепт, а найголовніше смачний і наваристий суп виходить, дуже рекомендую спробувати.

Продукти
  • Курка — 700 г
  • Капуста квашена — 700 г
  • Картопля — 500 г
  • Цибуля — 1 шт
  • Морква — 1 шт
  • Часник — 2 зуб.
  • Помідор — 2 шт.
  • Лавровий лист
  • Олія
  • Сіль
  • Перець
  • Зелень
  • Спеції
Покрокове приготування

Шаг №1

Підготуємо продукти.

Шаг №2

Насамперед ставимо варити куряче м'ясо.Коли бульйон закипить зібрати пінку,за бажанням можна процідити бульйон.Готовий бульйон трохи посолити і додати спеції за смаком.Відправити в каструлю нарізану картоплю і варити 15 хвилин.

Шаг №3

Дрібно нарізати ріпчасту цибулю і відправити обсмажувати на олії до золотистого кольору.

Шаг №4

Після відправити до цибулі натерту моркву і нарізані помідори і часник.Смажити 5 хвилин.Готову обжарку викладаємо в каструлю.Слідом викладаємо квашену капусту,додаємо лавровий лист,перець і сіль за смаком.Через 2хвилини щі готові.

Шаг №5

Подрібнити зелень.

Шаг №6

Перед подачею на стіл прикрашаємо щі зеленню і заправляємо сметаною або майонезом.
Приємного апетиту!

Вгору