Збірне рагу з овочів, м'яса, квасолі, перловки і рису

12 4

Таке збірне рагу дуже ситне, страва включає в себе багато корисних і смачних продуктів, таких як, бобові, злаки, м'ясо, овочі та яйця.

Продукти
  • Квасоля біла - 250 г (1 1/3 склянки)
  • Олія оливкова - 30 г (2 ст. л.)
  • ріпчаста Цибуля (дрібно рубаний) - 1 шт
  • Часник (дрібно рубаний) - 4 зубки
  • Перлова крупа - 50 г
  • Паприка - 15 г (1 ч. л.)
  • Щіпка кайенского перцю
  • Стебло селери (крейда рубаний) - 1 шт
  • Помідори без шкірки (дрібно рубані) - 400 г
  • Морква (різана кружечками) - 3 шт.
  • Ріпа дрібна (різана маленькими кубиками) - 1 шт.
  • Картопля (чищений і нарізаний скибочками) - 2 шт.
  • Яловичина (різана великими кубиками) - 700 г
  • Яловичий бульйон - 1 л (4 склянки)
  • Рис білий - 30 г (2 ст. л.)
  • Яйця кімнатної температури - 4 шт
  • Сіль і чорний мелений перець за смаком
Приготування

Як робити: Збірне рагу з овочів, м'яса, квасолі, перловки і рису? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати рагу з овочів з м'ясом:

1. У велику миску насипати квасолю, залити холодною водою і залишити набухати мінімум на 8 годин або на ніч.

2. Квасоля осушити і скласти у велику каструлю, залити свіжою холодною водою і на сильному вогні довести до кипіння. Зменшити вогонь до середнього і варити, періодично знімаючи накип, 10 хвилин. Потім відкинути квасолю на друшляк, дати воді стекти.

3. Тим часом у великій сковороді розігріти оливкову олію, висипати цибулю і смажити, помішуючи, до м'якого стану, близько 10 хвилин. Перекласти смажену цибулю в жаровню.

4. У жаровню з цибулею скласти часник, квасоля, перловку, селера, помідори, моркву, ріпу, картоплю, яловичину, насипати паприку, кайенский перець і залити все бульйоном, перемішати.

5. Закрити жаровню кришкою і готувати рагу з овочів з м'ясом на мінімальному вогні близько 5-6 годин, до м'якого стану м'яса і овочів. Потім додати рис, посолити, поперчити і добре перемішати.

6. Яйця добре вимити і покласти в жаровню з рагу, накрити жаровню і готувати до м'якого стану рису, близько 30 хвилин.

Подавати рагу з овочів з м'ясом на порційних тарілках з полуочищенными яйцями.

Вгору