Сайра, запечена з помідорами

5

Риба, запечена з соковитими помідорами, — ситна страва, але легке. Відмінно підійде для літнього меню.

Продукти
  • Сайра — 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста — 2 шт.
  • Помідор — 1 шт
  • Зелень петрушки — 3 гілочки
  • Прованські трави — 1 ч. ложка
  • Сіль — 0,5 ч. ложки
Покрокове приготування

Шаг №1

Включити духовку.

Рибу вимити і випатрати. Посолити.

Шаг №2

Цибулю нарізати півкільцями, товщиною 0,5 див.

Шаг №3

Форму застелити фольгою. Викласти цибулю, формуючи «подушку» для риби.

Шаг №4

На цибулю викласти рибу. У кожну рибку вкласти гілочку петрушки.

Шаг №5

Помідори нарізати напівкруглими скибочками.

Шаг №6

Викласти скибочки на рибу.

Шаг №7

Посипати рибу пряними травами.
Закрити рибу фольгою, запікати в духовці 30-40 хвилин при температурі 190 градусів.

Шаг №8

Приємного апетиту!

Вгору