Саррабуло зі свинини (рагу по-португальськи)

10

Смачне рагу зі свинини, тушкованої у вині і обсмаженої з печінкою.

Продукти
  • М'якоть свинини - 650 г
  • Червоне сухе вино - 200 мл
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Часник - 1-2 зубчики
  • Зелень петрушки рубана - 2 ст. ложки
  • Гвоздика - 1 бутон
  • Сіль
  • Перець чорний мелений
  • Печінка (яловича або свинна) - 250-300 г, Смалець - 3 ст. ложки
Покрокове приготування

Шаг №1

Як приготувати рагу з свиинины:

Свинину порізати кубиками (3 х 3 см). Змішати з вином і тушкувати на помірному вогні 1 годину.

Шаг №2

Додати дрібно порізану цибулину, зелень петрушки, бутон гвоздики. Посолити і поперчити.

Шаг №3

Тушкувати ще 30-40 хвилин. За цей час вино майже повністю випарується. Але якщо це сталося раніше - додати трохи води.

Шаг №4

Печінку нарізати дрібними кубиками. Добре ріжеться трохи подмороженная печінку.

Шаг №5

Печінку підсмажити на смальці або витопити сало. Посолити і поперчити.

Шаг №6

Додати готову свинину без рідини і згасити рагу з свиинины з печінкою 5-7 хвилин.

Шаг №7

До цього рагу зі свинини підійде будь-який гарнір.
Приємного апетиту!

Вгору