Сардини в маринаді

9

Сардини спочатку злегка обсмажують, заливаються гарячим маринадом, тушкують, а потім наполягають в маринаді.

Продукти
  • Сардини свіжі (чищені) - 12 шт
  • Помідори свіжі (різані кубиками) - 2 шт.
  • Олія оливкова - 150 г
  • Цибуля (нарізаний півкільцями) - 2 шт.
  • Лавровий лист - 3 шт.
  • Часник (рубаний) - 2 зубки
  • Борошно
  • Оцет білий винний - 150 г
  • Сіль морська
Приготування

Як робити: Сардини в маринаді? Дуже просто читайте далі...

1. Сардини обваляти в борошні. У великій сковороді на середньому вогні розігріти 5 столових ложок олії. Викласти на сковороду сардини і смажити на середньому вогні близько 1 хвилини з кожного боку. Перекласти рибу на тарілку, застелену паперовою серветкою.

2. У чистій сковороді розігріти оливкову олію, висипати цибулю, лавровий лист і часник, готувати, помішуючи, близько 5 хвилин. Потім налити в сковороду оцет, викласти помідори, насипати морську сіль за смаком

3. Сардини викласти в сковороду з гарячим маринадом (якщо маринад не покриває рибу повністю, то потрібно додати трохи води). Готувати рибу в маринаді кілька хвилин, а потім перекласти в глибоку посуд, залити гарячим маринадом, злегка охолодити, а потім накрити і поставити в холодильник на 3 дні. Подавати сардини холодними.

Вгору