Самса

12 8 30 хв. 30 хв.

Чудова самса в домашніх умовах, з готового листкового тіста з фаршем з ароматних ковбасок! Смачно і просто! ))

Продукти
  • Тісто листкове дріжджове — 1 упаковка
  • сирі Ковбаски (ковбаски беріть будь-які)) — 4 шт.
  • Цибуля ріпчаста — 1/2 шт.
  • Перець болгарський — 1 шт.
  • Кінза — 1 пучок (зовсім невеликий)
  • Яйце куряче — 1 шт
  • Перець чилі (пластівці чилі і всі спеції — за смаком)
  • Паприка солодка (копчена паприка!!!)
  • Сіль
  • Перець чорний
  • Кунжут (прикраса)
  • Масло рослинне (на смаження)
Покрокове приготування

Шаг №1

Як приготувати самсу в домашніх умовах:

Маленьким кубиком ріжемо цибулю і перець. Кінзу теж подрібнюємо.

Шаг №2

З ковбасок дістаємо фарш.

Шаг №3

На розпеченій сковорідці обсмажуємо овочі 5 хвилин.

Шаг №4

Потім додаємо фарш і смажимо все разом. Приправимо сіллю і перцем. Додамо чилі-пластівці і копчену паприку.

Шаг №5

Смажимо до готовності фаршу, розбиваючи великі шматочки. Потім додамо свіжу кинзу.

Шаг №6

Тепер тісто ріжемо на 4 трикутника.

Шаг №7

Присыплем борошном і розкотимо небагато.

Шаг №8

У центр кладемо півтори ложки фаршу і защипуємо краю.

Шаг №9

Викладаємо самсу на деко, змащуємо яйцем — і в розігріту духовку на 10-15 хвилин при температурі 200-220 градусів.

Шаг №10

Готову самсу (доки гаряча) трохи зверху мазнути яйцем і присипати кунжутом, щоб прилипло.
Домашня самса з листкового тіста готова. Приємного вам апетиту!)

Вгору