Сальса (салат) з овочів на грилі

11

Традиційно сальса готується з дрібно порізаних овочів. Для цієї сальси овочі спочатку смажаться на грилі, а потім подрібнюються і подаються з квасолею.

Продукти
  • Ананас свіжий — 4 скибочки
  • Помідори — 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста салатний (нарізаний кружечками) — 2 скибочки
  • Перець чилі — 1 шт.
  • Квасоля біла дрібна, консервована (промита) — 420 г
  • Цедра лайма — 0,5 ч. л.
  • Сік лайма — 1 ст. л.
  • Кінза свіжа (рубана) — 1 ст. л.
  • Олія оливкова — 1 ч. л.
  • Часник (рубаний) — 1 зубок
  • Кумін мелений — 0,5 ч. л.
Приготування

Як робити: Сальса (салат) з овочів на грилі? Дуже просто читайте далі...

1. Включити гриль для попереднього розігріву до середньої температури. Грати змастити маслом.

2. На решітку гриля викласти скибочки ананаса, цибулі, цілий помідори, цілий чилі, готувати близько 5-10 хвилин, до легкого обвуглювання з усіх боків.

3. Перекласти на дощечку ананас, помідор і цибулю посікти кубиками. Чилі очистити від насіння і дрібно порубати. Скласти всі нарізані овочі у велику миску.

4. Додати в миску з овочами квасоля, цедру і сік лайма, кінзу, оливкова олія, чеснко і кумін, добре перемішати салат і можна подавати.

Вгору