Салат стир-фрай з коренеплодів

9

Салат з моркви, дайкону і буряків готується методом стир-фрай і подається з кедровими горішками і кінзою.

Продукти
  • Редька дайкон (чищеная) — 120 г
  • Буряк (чищеная) — 120 г
  • Морква (чищеная) — 120 г
  • Кедрові горішки — 25 г
  • Олія рослинна — 1 ст. л.
  • Апельсин — 1 шт.
  • Кінза свіжа (рублена) — 30 г (2 ст. л.)
  • Сіль — за смаком
  • Перець чорний мелений — за смаком
Приготування

Як робити: Салат стир-фрай з коренеплодів? Дуже просто читайте далі...

1. Вок або іншу велику сковороду розігріти на середньому вогні, висипати горішки, смажити на середньому вогні, помішуючи, до золотистого кольору. Перекласти горішки на тарілку.

2. Всі коренеплоди порізати жюльєном (соломкою), але не перемішувати овочі.

3. Вок знову добре розігріти, налити олію, викласти даикон, буряк і моркву, смажити, помішуючи, 2-3 хвилини. Перекласти коренеплоди на тарілку.

4. З апельсина вичавити сік.

5. Коренеплоди посипати кінзою, сіль і перцем за смаком.

6. Вок знову добре розігріти, налити в сковороду апельсиновий сік, уварюють протягом 2 хвилин.

7. Овочі полити апельсиновим соком і кедровими горішками.

Вгору