Салат «Сорренто»

8

Дуже смачний і ситний салат з грибами і шинкою. Для несподіваних гостей — в самий раз! Підходить як для святкового обіду, так і для повсякденного трапези.

Продукти
  • Печериці — 500 г
  • Цибуля ріпчаста — 1 шт.
  • Шинка — 600 г
  • Горошок консервований — 2 банки
  • Яйця — 4 шт.
  • Майонез
  • Зелень кропу
  • Олія рослинна
Приготування

Як робити: Салат «Сорренто»? Дуже просто читайте далі...

1. Гриби обсмажити з цибулею на рослинному маслі.

2. Шинку нарізати квадратиком.

3. Злити рідину з банки з горошком.

4. Яйця зварити круто, дрібно нарізати.

5. В найкрасивішу салатницю викласти гриби, шинку, горошок, яйця. Додати майонез, посолити, поперчити. Перемішати, додати дрібно нарізаний кріп.

Приємного апетиту!

Вгору