Салат з буряком, індичкою та авокадо

13 6 25 хв. 70 хв.

Готується салат з печеним буряком, з копченою і обсмаженої індичкою, з авокадо, а також з блакитним сиром, помідорами, вареними яйцями.

Продукти
  • Буряк свіжа — 450 г
  • Індичка копчена (рубана, обсмажена) — 2 скибочки
  • Сир блакитний (крихти) — 2 ст. л.
  • Помідори черрі (різані на половинки) — 1,5 склянки
  • Яйця варені (рубані) — 3 шт.
  • Авокадо (нарізаний) — 1 шт.
  • Салат латук (різаний) — 8 склянок
  • *
  • Для заправки:
  • Білий винний оцет — 1/4 склянки
  • Листя свіжої петрушки (рубані) — 2 ст. л.
  • Орегано свіжий (рубаний) — 1 ст. л.
  • Олія оливкова — 2 ст. л.
  • Сіль — 1/4 ч. л.
  • Чорний мелений перець — 1/8 ч. л.
  • Часник (подрібнений) — 2 зубки
Приготування

Як робити: Салат з буряком, індичкою та авокадо? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати салат з буряком:

1. Приготувати італійську заправку для салату. Для цього всі інгредієнти для заправки з'єднати у великій глибокій мисці і злегка збити віночком. Знадобиться тільки 0,5 склянки заправки, а решту використовувати за своїм розсудом.

2. Включити духовку для попереднього розігріву до 200 градусів. Буряк помити і загорнути кожен бульба в окремий шматок фольги. Помістити в духовку, запікати до м'якого стану, близько 45-60 хвилин. Готову буряк охолодити і почистити. Порізати буряк шматочками 2,5 див.

3. На велику тарілку викласти салатні листя, помідори, яйця, авокадо, індичку, сир і буряк. Полити салат з буряком 0,5 склянки салатної заправки. Подавати салат з буряком відразу ж.

Вгору