Салат з тунцем

8 6

Для цього салату знадобиться консервований тунець, капуста, перець, горошок і цибулю.

Продукти
  • Тунець, консервований шматочками — 320 г
  • Перець болгарський жовтий (нарізаний смужками) — 1 шт.
  • Зелений горошок стручковий, цукровий (різаний по діагоналі) — 1 склянка
  • Капуста пекінська (шаткована) — 6 склянок
  • Цибуля зелена (різаний) — 0,25 склянки
  • Оцет рисовий — 0,5 склянки
  • Цукор — 1 ст. л.
  • Соус соєвий — 1 ст. л.
  • Масло кунжутне — 1 ч. л.
  • Імбир мелений — 0,25 ч. л.
  • Перець чилі сушений (крихти) — 1/8 ч. л.
  • Горішки кешью (подрібнені) — 2 ст. л.
Приготування

Як робити: Салат з тунцем? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати салат з тунцем:

1. Приготувати салат. У великій мисці змішати капусту, тунець, болгарський перець, стручковий горошок і цибулю, добре перемішати.

2. Приготувати заправку. У мисці змішати рисовий оцет, цукор, соєвий соус, масло, імбир і розкришений червоний перець. Збити до однорідного стану. Полити цією заправкою салат з тунцем, перемішати.

3. Помістити салат в холодильник на 6-12 годин. Перед подачею посипати салат з тунцем кешью.

Вгору