Салат з оселедцем

13 4

Датська салат з оселедцем за складом трохи схожий на нашу оселедець під шубою, тільки от майонез вони не використовують в цьому салаті. Ще в салат з оселедцем йде свіжа зелень і корнішони.

Продукти
  • Оселедець солона (філе без кісток і шкіри) - 4 філе
  • Буряк дрібна (варена) - 2 шт
  • Яйця варені (раскрошенные) - 2-4 шт.
  • Яблука кислі - 2 шт.
  • Картопля дрібний (варена) - 2 шт (за бажанням)
  • Цибуля маленький (перлинний, коктейльний) маринований - 1 ст. л.
  • Корнішони консервовані (подрібнені) - 1 ст. л.
  • Салат латук (порваний шматочками) - 1 качан
  • Цибуля-шалот (дрібно різаний) - 1 шт.
  • Кріп свіжий (рубаний) - 1 ст. л.
  • Олія рослинна - 1 ст. л.
  • Оцет білий винний - 1 ст. л.
  • Маринад з банки з консервованими корнішонами - 2 ст. л.
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком
  • Цибуля-шніт (дрібно різаний) для сервірування
Приготування

Як робити: Салат з оселедцем? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати салат з оселедцем:

1. У мисці змішати латук, шалот, кріп, масло і оцет, посолити і поперчити за смаком. Викласти одним рівним шаром на плоске блюдо (фото 1).

2. Яблука, картоплю і буряк почистити і порізати дрібними кубиками.

3. У мисці змішати яблука, буряк, картопля, перлова цибуля, корнішони і маринад (фото 2). Викласти овочі на середину тарілки, а з боків викласти подрібнені яйця, посипати шниттом.

4. На салат викласти філе оселедця, при бажанні його можна порізати шматочками. Подавати салат з оселедцем відразу ж.

Покрокове приготування

Шаг №1

Фото 1.

Шаг №2

Фото 2.

Вгору