Салат з маслюками і солодким перцем

7

Якщо у вас є гриби маслюки, приготуйте салат з маслюками і солодким перцем. Улюблене поєднання «гриби і цибулю» для багатьох здається смачним, але досить звичним. Розбавте цю парочку смаженою солодким перцем, і смак вийде незвичайним, а страва з грибів набуває раніше невідоме наповнення.

Продукти
  • Гриби маслюки свіжі — 800 г
  • Перець солодкий (м'ясистий) — по половині жовтого і червоного
  • Цибуля ріпчаста — 1 шт.
  • Олія рослинна — 2 ст. л.
  • Кріп свіжий — 3 гілочки
  • Сіль — за смаком
Покрокове приготування

Шаг №1

У відібраних маслюків (без потемнінь, не червивих, щільних) прибрати з капелюшків слизову темну плівку.

Шаг №2

Маслюки очистити від травинок і землі, промити і відварити 5-10 хвилин у воді без солі.
Після цього поміняти воду на свіжу, додати сіль і готувати ще 20 хвилин.

Шаг №3

Нарізати цибулю смужками-четвертинками, нарізати перець без насіння соломкою.
Перці обсмажити на олії до напівготовності, перекласти c салатницю (масло залишити на сковороді).

Шаг №4

Гриби відкинути на друшляк і обсмажити на що залишився від перців маслі 5 хвилин.
Додати цибулю, довести до смаку необхідною кількістю солі і смажити все до приємного золотистого кольору.

Шаг №5

З'єднати маслюки і солодкий перець, дати постояти цієї суміші близько 15 хвилин.

Шаг №6

Подрібнити кріп. Викласти салат на порційні тарілочки і присипати кропом.

Шаг №7

Салат з маслюками і картопляне пюре буде безпрограшним поєднанням.
Насолоджуйтесь новим смаком і отримуйте задоволення!

Вгору