Салат з малиною і апельсином

9

Основа страви — салатні листя, також в салат входить малина, апельсин і мигдаль.

Продукти
  • Салатні листя, суміш — 6 склянок
  • Апельсин (часточки без плівок) — 300 г
  • Малина свіжа — 0,5 склянки
  • Мигдальні пелюстки (обсмажені) — 0,25 склянки
  • червоний винний Оцет — 1 ст. л.
  • Сік апельсиновий — 1 ст. л.
  • Олія оливкова — 1 ст. л.
  • Цукор — 1 ч. л.
  • Гірчичний порошок — 0,25 ч. л.
Приготування

Як робити: Салат з малиною і апельсином? Дуже просто читайте далі...

1. У невеликій мисці змішати оцет, апельсиновий сік, оливкову олію, цукор і гірчицю. Злегка збити віночком або вилкою.

2. У велику миску викласти салатні листя, полити салатною заправкою, акуратно перемішати. На салатні листя викласти малину і часточки апельсина, посипати мигдалем.

Вгору