Салат з куркою і виноградом

10

Апетитний і привабливий на вигляд салат з виноградом і курячим філе має вишуканий, солодкуватий смак.

Продукти
  • Куряче філе відварне — 80 г
  • Виноград рожевий без кісточок (кишмиш) — 100 г
  • Бринза — 50 г
  • Листя салату — 2 шт.
  • Цибуля червоний і білий — 50 г
  • Горіхи волоські — 3 шт.
  • Олія оливкова холодного віджиму — 2 ст. л.
  • Сік лимона — 1 ч. л.
  • Сіль
  • Перець чорний мелений
Покрокове приготування

Шаг №1

Основний інгредієнт салату – куряче філе. Відварюю куряче філе до готовності, остуджую в бульйоні.
Відварне і охолоджене куряче філе нарізаю великими шматочками, злегка посипавши сіллю.

Шаг №2

Для салату беру половинку невеликої червоної цибулини і четвертинку білої цибулини. Ріжу їх півкільцями.

Шаг №3

Вимиті салатні листя розриваю руками на шматочки.

Шаг №4

Викладаю нарізану цибулю і салат на куряче філе.

Шаг №5

Для салату потрібен рожевий виноград з дрібними ягодами без кісточок. Додаю вимиті ягоди винограду в салат.

Шаг №6

Також знадобляться волоські горіхи. Ядра трьох великих горіхів ламаю на шматочки і відправляю в тарілку з салатом.

Шаг №7

Бринзу ріжу кубиками, висипаю кубики бринзи в салат.
Далі перемішую всі складові салату.
Салат заправляю звичайної класичної заправкою — збиваю виделкою оливкова олія з лимонним соком, сіллю і маленькою дрібкою перцю.
Салат з куркою і виноградом тепер повністю готовий, можна подавати його до обіднього столу. Приємного апетиту!

Вгору