Салат з курячими сердечками

10

Салат з курячими серцями, імбиром, перепелиними яйцями, грибами.

Продукти
  • Курячі сердечка - 100 г
  • Морква 20 г
  • Цибуля червоний - 10 г
  • Перець болгарський жовтий - 10 г
  • Огірок солоний - 20 г
  • Печериці - 50 г
  • Яйця перепелині - 3 шт.
  • Помідори черрі - 2 шт.
  • Часник - 3 зубки
  • Імбир, корінь - 1,5 см
  • Коріандр мелений - 0,5 ч.л.
  • Лист салату - 30 г
  • Олія рослинна - 30 г
  • Масло кунжутне - 2 чайні ложки
  • Соєвий соус (замість солі) - за смаком
Приготування

Як робити: Салат з курячими сердечками? Дуже просто читайте далі...

1. Курячі серця відварюємо протягом 25 хвилин. Вони у нас повинні бути дуже ніжними на смак. Довго варити їх не потрібно.

2. Морква і перець болгарський нарізаємо тонкою соломкою, цибулю - кільцями, огірок - скибочками, гриби - сегментами, і обсмажуємо з усіх боків.

3. Складаємо в миску огірок, цибуля, морква, перець, гриби. Зверху них укладаємо купку з дрібно рубаних імбиру і часнику, і посипаємо свіжомеленим коріандром.

4. Наливаємо в маленьку сковорідку рослинне масло так, щоб злегка покрилося дно, прожарюємо масло на максимальному вогні, поки не почне добре диміти. І виливаємо частина масла на часник і імбир, який ми поклали на верх салату. Таким чином ми отримуємо пікантну заправку для салату, з піджареною часником і імбиром. Ллємо олію трошки, салат не повинен бути жирним.

5. Перемішуємо акуратно, додаємо черрі, відварені яйця, лист салату, поливаємо кунжутною олією, солимо соєвим соусом.

Приємного апетиту!

Вгору