Салат з курячим філе, авокадо і апельсином

11 4

Салат із смаженого курячого філе, салатного листя, авокадо, сиру і апельсина.

Продукти
  • Куряче філе — 4 половинки
  • Авокадо (нарізаний кубиками) — 1 шт.
  • Апельсин (чищений від шкірки і плівок) — 2 шт
  • Сир квесо фреско (крихти) — 30 г
  • Перець чилі мелений — 1 ч. л.
  • Орегано сушений (крихти) — 0,5 ч. л.
  • Чебрець сушений (крихти) — 0,5 ч. л.
  • Сік апельсиновий — 2 ст. л.
  • Масло оливкове — 1 ст. л.
  • Оцет рисовий — 1 ст. л.
  • Мед — 1 ч. л.
  • Салат латук (різаний) — 4 склянки
Приготування

Як робити: Салат з курячим філе, авокадо і апельсином? Дуже просто читайте далі...

1. Куряче філе відбити кухонним молоточком до товщини 0,5-0,7 див.

2. Включити духовку з функцією «гриль» для попереднього розігріву.

3. У невеликій мисці змішати порошок чилі, орегано, чебрець, 1/8 ч. ложки солі і перцю. Натерти цією сумішшю курячі відбивні.

4. Деко змастити олією, викласти на нього філе куряче, смажити під грилем 6-8 хвилин (температура на градуснику для м'яса повинна досягти 85 градусів). Перекласти смажене філе на дощечку і порізати поперек волоком.

5. Приготувати заправку. У великій мисці змішати апельсиновий сік, оливкова олія, оцет і мед. Викласти у цю заправку салатні листи, добре перемішати.

6. Викласти салатні листя на 4 сервірувальні тарілки, зверху викласти шматочки курячого філе, авокадо і часточки апельсинів. Посипати салат сиром.

Вгору