Салат з червоною квасолею

8

Для тих, хто дотримується посту, квасолевий салат буде саме те! Живильний, красивий і простий! Що ще потрібно? :))

Продукти
  • Квасоля червона — 0,5 склянки
  • Цибуля ріпчаста — 1 шт.
  • Огірок солоний — 1-2 шт.
  • Оцет яблучний — 1,5 ст. ложки
  • Сіль — за смаком
  • Перець — за смаком
  • Зенель (кінза, петрушка) (за бажанням) — за смаком
  • Хмелі-сунелі (за бажанням)
Покрокове приготування

Шаг №1

Шаг №2

Квасоля по своїй калорійності як сир 40% жирності. Білків міститься стільки ж, скільки і у кедрових горіхах, а вуглеводів міститься більше, ніж у згущеному молоці з цукром.

Шаг №3

Беремо цей цінний продукт і ставимо замачиваться в холодній воді в холодному місці на 8 годин. Я ставлю на ніч у холодильник.

Шаг №4

Потім відварюємо у великій кількості води. Солимо в самому кінці, коли квасоля вже м'яка. Щоб зерна залишилися цілими, залишаємо остигати в тій же воді, в якій варили.

Шаг №5

Поки вариться квасоля, нарізаємо кружальцями цибулю і замочуємо його в оцті. Цибуля буде смачніше і соковитою.

Шаг №6

Огірок нарізаємо половинками, четвертинками або як вам подобається.
Все змішуємо. Перчимо. Я додаю кінзу і хмелі-сунелі, щоб вийшов салат з «кавказьким» смаком.
Приємного апетиту!

Вгору