Салат з копченої форелі

11 4 15 хв. 10 хв.

Смачний літній салат з копченої форелі.

Продукти
  • Квасоля зелена стручкова - 600 г
  • Міні-помідори - 150 г
  • Філе копченої форелі - 400 г
  • Яблучний оцет - 4 ст. ложки
  • Мед - 1 ч. ложка
  • олія - 4 ст. ложки
  • Чорний перець мелений
  • Хрін (з баночки) - 4 ч. ложки
  • Рибний соус азіатський (у мене його не було, але і без нього вийшло смачно) - 1 ч. ложка
  • Панірувальні сухарі - 2 ст. ложки
  • Сіль
Приготування

Як робити: Салат з копченої форелі? Дуже просто читайте далі...

1. Зелену квасолю перебрати, вимити, відрізати кінчики і порізати на половинки. Відварити в підсоленій воді близько 8-10 хвилин. Потім охолодити холодною проточною водою.

2. Міні-помідори помити і розрізати на дві половинки. Яблучний оцет, мед, рибний соус, раст. масло і чорний перець змішати в один соус. Перемішати соус з томатами.

3. Додати до помідорів охолоджену зелену стручкову квасолю.

4. Вершкове масло розтопити на сковороді до коричневого кольору і обсмажити в ньому панірувальні сухарі (на фотографії у мене цей пункт відсутній).

5. На тарілки викласти овочі, обсмажені панірувальні сухарі і форель. На філе риби викласти трохи хрону.

Вгору