Салат зі смаженою на грилі зеленою цибулею

10

Готується салат з салатного листя, манго і смаженого на грилі зеленого лука.

Продукти
  • Салатні листя, суміш — 150 г
  • Манго (нарізаний скибочками) — 1 шт.
  • Цибуля зелена (рубаний) — 2 пучка
  • Сік лайма — 3 ст. л.
  • Мед — 1 ч. л.
  • Кінза свіжа (рублена) — 2 ст. л.
  • Перець чилі (дрібно рубаний) — 0,5 ч. л.
  • Сіль — за смаком
  • Масло оливкове екстра класу — 0,25 склянки
  • Арахіс солоний (рубаний) — 1/3 склянки
Приготування

Як робити: Салат зі смаженою на грилі зеленою цибулею? Дуже просто читайте далі...

1. Включити гриль для попереднього розігріву до середньо-високої температури.

2. У невеликій мисці змішати сік лайма і мед, додати кинзу, чилі і щіпку солі. Поступово ввести оливкова олія. Відставити заправку в бік.

3. В окремій невеликій мисці змішати зелений лук з 1 ст. ложкою оливкової олії і 0,5 ч. ложкою солі. Викласти пір'я цибулі на решітку гриля, смажити 4-6 хвилин, до легкого обвуглювання. Потім порізати цибулю шматочками розміром 1 див

4. У великій мисці змішати салатні листя з достатньою кількістю соусу, зверху викласти зелений лук, манго і арахіс, акуратно перемішати.

Вгору