Салат з булгуром

10 6 25 хв.

Салат з булгуром готується з додаванням соєвих бобів, помідорів і сиру.

Продукти
  • Булгур — 1,25 склянки
  • Соєві боби свіжі або заморожені (оттаявшие) — 2 склянки
  • Помідори черрі (різані часточками) — 2 склянки
  • Сир фета (крихти) — 0,5 склянки
  • Лимонний сік — 0,25 склянки
  • Соус песто — 3 ст. л.
  • Цибуля зелена (рубаний) — 1/3 склянки
  • Петрушка свіжа (рублена) — 2 ст. л.
  • Перець чорний мелений — за смаком
Приготування

Як робити: Салат з булгуром? Дуже просто читайте далі...

1. У сотейнику закип'ятити 2,5 склянки води, висипати булгур, знову довести до кипіння, зменшити вогонь, накрити сотейник кришкою, готувати булгур близько 15 хвилин, до повного випаровування рідини. Потім зняти сотейник з плити, пересипати булгур у велику миску.

2. У невеликій мисці змішати лимонний сік і соус песто. Вилити цю заправку в миску з булгуром, додати соєві боби, помідори, сир, зелений лук, петрушку і 1/4 ч. ложки чорного меленого перцю. Акуратно перемішати.

3. Салат можна подавати відразу ж, а можна охолодити в холодильнику протягом 1-4 годин.

Вгору