Салат рулетом

7

Якщо ви хочете улюблений листковий салат подати у новому оригінальному вигляді, то скористайтеся моїм рецептом. Оформіть салат у формі рулету.

Продукти
  • Риба консервована в олії (будь-яка) – 1 банка (240 грам)
  • Морква (варена) – 1 шт. (велика)
  • Сир твердий – 200 грам
  • Яйця (варені) – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Зелений лук – 1 пучок
  • Майонез – 100 грам
Покрокове приготування

Шаг №1

Необхідні інгредієнти для приготування салату рулетом: будь-які рибні консерви в олії, моркву, сир твердий, цибуля ріпчаста, яйця, зелена цибуля, майонез.

Шаг №2

Як приготувати салат рулетом:

Яйця відваріть круто, потім добре остудіть в холодній воді і очистити. Яйця розріжте навпіл і відокремте жовтки від білків.

Шаг №3

Рогожу (бамбуковий килимок) оберніть харчовою плівкою і викладіть на нього рівним шаром натертий на тертці білок. Якщо у вас немає такого килимка, робіть салат на пергаментним папері.

Шаг №4

Твердий сир натріть на тертці, акуратно викладіть його наступним шаром і полийте майонезом.

Шаг №5

Відварену моркву очистіть, натріть, викладіть на сир і полийте майонезом, який акуратно розмажте по всій поверхні.

Шаг №6

Ріпчасту цибулю очистіть, наріжте півкільцями і розкладіть на морквяний шар.

Шаг №7

Зелену цибулю вимити, подрібніть і покладіть зверху ріпчастої.

Шаг №8

Консерви відкрийте, злийте масло, а шматочки риби покладіть гіркою, як показано на фото.

Шаг №9

Поверніть салат рулетом, піднімаючи обидва краї, по напряму один до одного. Загорнути рулет харчовою плівкою, щоб він трохи просочився, і залиште салат рулетом полежати близько 1 години.

Шаг №10

Потім салат рулетом вийміть з плівки і викладіть на блюдо, що підходить за розміром. Жовтки натріть на тертці і присипте ними салат-рулет, також прикрасьте салат зеленню.

Вгору