Салат по-панагорски

9

Простий і смачний болгарський овочевий салат.

Продукти
  • Капуста свіжа білокачанна - 200 г
  • Перець солодкий - 1 шт. (100 г)
  • Морква - 1 шт. (80 м)
  • Помідори - 2 шт. (230 г)
  • Часник - 3 зубки
  • Зелень петрушки і селери - по 2 гілочки
  • Сіль
  • Олія рослинна - 3 ст. ложки
Покрокове приготування

Шаг №1

Інгредієнти для салату по-панагорски.

Шаг №2

Капусту тонко нашаткувати. Перець очистити від насіння і нарізати тонкими смужками. Моркву натерти на тертці.

Шаг №3

Дрібно порізати зелень. Я селера не брала. Часник натерти на дрібній тертці.
Помідори розрізати навпіл, видалити плодоніжку і порізати тонкими скибочками.

Шаг №4

Капусту перетерти з сіллю, щоб була соковитіше, потім додати інші овочі, посолити за смаком і заправити олією.

Шаг №5

Приємного апетиту!

Вгору