Салат «Осінь»

14 4

Салат з курячої грудки гриль, з смаженими печерицями і маринованими огірками.

Продукти
  • Куряча грудка - 1 шт.
  • Соєвий соус
  • Перець
  • Цибуля - 1 головка
  • Огірок маринований - 2 шт.
  • Яйця - 2 шт
  • Морква - 1 шт
  • Печериці - 5 шт.
  • Кукурудза - 2 ст.л.
  • *
  • Білий соус:
  • Майонез - 3 ст. ложки
  • Сметана - 1 ст.л.
  • Вершки - за смаком (щоб соус був менш густий)
  • Гірчиця - 1,5 ч.л.
  • Часник - 2 зубки
  • Каррі - 1/3 ч.л.
  • Коріандр - 0,5 ч.л.
  • Орегано - 0,5 ч.л.
  • Базилік - 0,5 ч.л.
  • Сіль - за смаком
Приготування

Як робити: Салат «Осінь»? Дуже просто читайте далі...

1. Курячу грудку замаринувати в соєвому соусі і перці, залишити в холодильнику на годину.

2. Потім запекти грудку в духовці в режимі гриль - 20 хвилин при температурі 200 градусів.

3. Нарізати половинками гриби, обсмажити їх. Моркву - на крупній тертці і теж обсмажити, цибулю - квадратиком і теж обсмажити. Яйця відварити і подрібнити ножем. Грудку порізати квадратом зі стороною 1 див. Огірок - квадратиком.

4. Все змішати, додати кукурудзу і заправити салат з куркою і грибами білим соусом.

Покрокове приготування
1 Салат «Осінь», шаг 1

Вгору