Салат олів'є з індичкою

11 4

Індичкою добре урізноманітнити улюблений святковий салат.

Продукти
  • Індичка копчена (різана тонкими скибочками) — 200 г
  • Картопля середнього розміру — 3 шт.
  • Морква — 4 шт.
  • Зелений горошок свіжий або консервований — 400 г
  • Яйця — 3 шт.
  • Огірки солоні — 150 г
  • Майонез — 175 г
  • Цибуля зелена (рубаний) — 2 шт.
  • Сіль — за смаком
  • Перець чорний мелений — за смаком
  • Кріп свіжий — 5-6 гілочок
Приготування

Як робити: Салат олів'є з індичкою? Дуже просто читайте далі...

1. Картоплю відварити в мундирі в підсоленій воді до м'якого стану. Осушити картоплю.

2. Морква також відварити в підсоленій воді до м'якого стану.

3. Якщо у вас зелений горошок свіжий, то його необхідно відварити протягом 1 хвилини, а потім осушити і дати охолонути.

4. Яйця відварити, потім охолодити в холодній воді, почистити і дрібно порізати.

5. Картопля, огірок і моркву порізати дрібними кубиками.

6. У велику миску скласти картопля, морква, яйця, горошок і огірок, перемішати.

7. Додати в салат, майонез, посолити, поперчити, добре перемішати. Викласти салат з салатницю.

8. Подавати салат в порційних тарілках, поклавши зверху скибочки індички, посипати цибулею і прикрасити гілочками кропу.

Вгору