Салат «Олів'є», бюджетний варіант

9

Скоро-скоро Новий рік... Починаємо підготовку. Просто, смачно і традиційно - готуємо салат Олів'є з ковбасою.

Продукти
  • Яйця курячі - 7 шт.
  • Картопля середній - 6 шт
  • Морква середня - 2 шт.
  • Огірки солоні - 2 шт.
  • Зелений горошок консервований - 400 г
  • Ковбаса варена - 400 г
  • Майонез - 200 мл
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - 0,25 ч.л.
Приготування

Як робити: Салат «Олів'є», бюджетний варіант? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати салат Олів'є з ковбасою:

1. Залити вимиті яйця холодною водою, посолити воду і поставити на вогонь. Довести до кипіння і варити 8 хвилин круто.

2. Картопля, морква вимити, залити окропом, посолити і варити після закипання 20 хвилин до готовності.

3. Поки варяться яйця і овочі, відкрити баночку горошку, злити з неї воду, перекласти в миску.

4. Огірки нарізати невеликими кубиками і відправити до гороху.

5. Ковбасу, як і огірки нарізати кубиками і додати в салат.

6. Яйця зварилися. Охолодити їх у холодній проточній воді, очистити, нарізати кубиками. У салат.

7. Нарешті, готові овочі. Злити з них воду, очистити і остудити.

8. Нарізати овочі кубиками і додати в салат.

9. Заправити салат майонезом. Посолити, поперчити за смаком.

Салат Олів'є готовий. Приємного апетиту!

Вгору