Салат «Новий» з консервованим тунцем і мідіями

10

Хочеться чогось новенького? Ви такий салат з тунцем точно ще не їли.

Продукти
  • Тунець консервований — 1 банка
  • Мідії мариновані, консервовані — 1 банка
  • Мандарини — 2 шт.
  • Помідори черрі — 200 г
  • Сир пармезан — 50 г
  • Яйця перепелині — 12 шт.
  • Листя салату — 80 г
  • Сіль — за смаком
  • Перець — по смаку
  • Олія оливкова — за смаком
Покрокове приготування

Шаг №1

Салат вимити, обсушити, порвати руками.

Шаг №2

Перепелині яйця відварити круто, остудити, очистити, розрізати навпіл.

Шаг №3

Відкрити баночку маслин, злити рідину.

Шаг №4

Відкрити баночку маринованих мідій, злити рідину.

Шаг №5

Відкрити банку консервованого тунця.

Шаг №6

Вимити помідори черрі, розрізати навпіл.

Шаг №7

Сир пармезан натерти на дрібній тертці.

Шаг №8

Очистити мандарини.

Шаг №9

Зібрати салат порційно. На тарілку викласти першим шаром листя салату. Хаотично викласти маслини, половинки помідорів і перепелиних яєць. У центр гіркою викласти шматочки тунця. Поперчити, посолити за смаком. Полити трохи олією від тунця або оливковою олією.

Шаг №10

Салат посипати тертим пармезаном. Прикрасити часточками мандаринів. Салат «Новий» з консервованим тунцем і мідіями готовий.
Приємного апетиту!

Вгору